Detail

Alibaba.com Satıcı Üyeliği Nasıl Alınır?

← Geri
Alibaba.com Satıcı Üyeliği Nasıl Alınır?

Alibaba.com dünya genelinde milyonlarca müşteriye ulaşmanızı sağlayan bir platformdur. Satıcı olarak bu platformda yer almanız işinizi büyütmeniz için harika bir fırsattır. Hemen Alibaba.com’da satıcı olmak için bizimle iletişime geçebilir ve 3 farklı üyelik paketinden birini tercih ederek alibaba.com’da satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Alibaba Üyelik Ücreti

Alibaba hesap açma ve oluşturma adımlarıyla işletmenizi dünya çapındaki müşterilere sunmanız için bir Alibaba üyelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Alibaba üyelik oluşturmak için üç farklı seçenekten birini tercih edebilirsiniz.

Bunlar;

  • Basic üyelik,
  • Standart üyelik,
  • Premium üyelik şeklindedir.

Üyelikler arasında çeşitli farklılıklar bulunmaktadır. Size hitap eden üyeliği tercih ederek satışınıza başlayabilir ve Alibaba’nın güvenilir hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ancak üyelikler yıllık ücretlendirmeye tabi olarak tasarlanmıştır. Her üç üyelikte de ürün gönderimi sınırsızdır. Bu durum siparişleri gönderiminde sizin önünüze konabilecek sınırların olmadığını göstermektedir.

Ancak ürünleriniz arasından vitrin oluşturmak istediğinizde üyeliklere göre sınırlandırmalar bulunmaktadır. Buna göre basic üyelikte 5, standart ve premium üyelikte ise 20 vitrin ürün sınırlaması ile karşılaşabilirsiniz. Aynı şekilde fiyat teklif istekleri ve buna ilişkin kotanın dolması halinde yeşil geçiş hakkına sahip olmanız için üyelikler kendi içlerinde farklılıklar göstermektedir. Ayrıca standart ve premium üyelikte popüler anahtar kelimeleri keşfedebilir ve arama sonuçlarına göre ürünlerini üst sıraya yerleştirecek şekilde ilanlar oluşturabilirsiniz.

Üyelikler veri ve raporlama için size bir dizi alternatif hizmet sunduğu gibi alt hesaplar noktasında da size yardımcı olmaktadır. Alt hesaplar ise, işletmenizin ana hesabına bağlı olan ama çeşitli kullanıcılar tarafından kullanılabilen bağımsız hesaplar olarak tanımlanabilir. İhtiyacınıza göre üyelikler tercih ederken, basic üyeliğin sınırlı özelliklerinin işletmenizi tanıtmak için yeterli olmadığına karar verdiğinizde diğer üyelikler arasından tercih etmenizde fayda vardır.

Alibaba.com'da üyelik ücretleri değişkenlik gösterirken satıcıların bütçesine ve ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Satıcılar, işletmelerini tanıtmak ve daha fazla müşteri çekmek için yüksek seviyeli üyeliklere yatırım yapabilirler. Bunun yanı sıra, ihtiyaçlara ve ürünlerin çeşitliliğine bağlı olarak diledikeri üyelik paketi arasında seçim yapabilirler.

Siz de hemen üyelik paketinizi almak için alibaba.com üyelik formunu doldurabilirsiniz.

WhatsApp